Voetbal kijken

in Amsterdam

Voetbal kijken in Amsterdam

Amsterdam is de toeristen hotspot van ons land. Vandaar ook dat sinds jaar en dag de voertaal langzaamaan veranderd is van Nederlands naar Engels. Authentiek Amsterdamse uitspraken zoals ‘Lik me vessie’, ‘Op zijn janboerenfluitjes’ en ‘op je kanus’ hebben door de jaren heen plaats gemaakt voor “Where can I buy the best weed?”. Maar ondanks de veranderde voertaal, biedt Amsterdam nog steeds een unieke, karakteristieke eigen vibe voor toeristen en locals. Ook op het gebied van voetbal kijken ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Voetbal kijken kan in Amsterdam bij tal van Irish Pubs, traditionele bruine kroegen, trendy sportscafes of tip-top sportsbars.

Je vindt ze met FANILY, scroll omlaag!

Met FANILY vind jij de perfecte spot in Amsterdam om voetbal te kijken. Daar is helemaal geen ellenlange zoektocht, struinend door het centrum van Amsterdam, meer voor nodig. Want die perfecte plek om voetbal te kijken in Amsterdam vind je via FANILY, binnen enkele kliks!

Onderaan deze pagina vind je de aangesloten locaties waar je kunt genieten van live sport! Bovendien is bij al deze locaties de sfeer van een Amsterdams hoog niveau!

Voetbal kijken in amsterdam, maak kennis met de stad

De sfeer in de sportsbars in Amsterdam op het FANILY platform zijn zonder uitzondering van een ‘stadion-achtig’ niveau, gecombineerd met het ouderwets Amsterdamse gevoel. Want in al die sportsbars, bruine kroegen en sportcafes maak je kennis met de unieke eigen identiteit van de stad. Ook dat is direct het mooie aan voetbal kijken in Amsterdam! Want de kenmerkende sfeer in de sportsbars brengen jouw wedstrijdbeleving gegarandeerd naar een hoger niveau! Bovendien is bij iedere Amsterdamse locatie een haast oneindige voorraad van het vloeibare goud aanwezig.

En er bestaat zelfs een kans dat je na een middag en avond voetbal kijken in een Amsterdamse kroeg met plat Amsterdams accent de kroeg verlaat. Daarom alleen al moet je zeker eens voetbal gaan kijken in Amsterdam!

Voetbal kijken in amsterdam kan bij de FANILY locaties

Op het FANILY platform vind je tal van sportsbars, Irish pubs, trendy sportcafés en authentieke Amsterdam bruine kroegen waar je, onder het genot van een hapje en een drankje (of twee) voetbal kunt kijken.

In de sportsbars van Amsterdam kun je niet alleen genieten van voetbal, maar ook van Formule 1, darts, rugby, wielrennen en nog veel meer sporten! Of je nu komt voor de voetbalwedstrijden of een dosis UFC-actie, de spanning van een Formule 1 Grand Prix wil voelen of wilt genieten van een stevig potje rugby, in Amsterdam vind je zeker dé perfecte spot om van sport te genieten!

Of je nu voor Ajax, Manchester City, FC Barcelona, Liverpool of zelfs Feyenoord (pssst… Ajacieden even wegkijken) bent, in Amsterdam kan het!

Voetbal kijken in amsterdam…

Juich nooit meer alleen!

 
 

Juich nooit meer alleen in...

FanILY cafe's in Amsterdam

Coco's sportsbar Amsterdam
Coco’s Outback - Amsterdam
Nederland Frankrijk in Amsterdam
Satellite Sportscafe - Amsterdam
Molly malone's sportsbar Amsterdam
Molly Malone’s - amsterdam
Sportsbar st James Amsterdam
St. James Gate- Amsterdam
Voetbal kijken Slainté Amsterdam
Slainte irish pub - amsterdam
Laden ...
OPEN
ALLEMAAL

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me

Waarom voetbal

Kortom, als je zin hebt in een onvergetelijke sportbeleving, dan is een Amsterdamse Sportsbar de place to be! Of je nu fan bent van nationale competities, internationale toernooien, het Six Nations toernooi, Formule 1 of het EK, je zit hier goed. Een bezoekje aan zo’n sportsbar, bruine kroeg of trendy cafe zorgt gegarandeerd voor een topervaring. Dus trommel je vrienden op, trek je sportoutfit aan en beleef de ultieme sportbeleving in Amsterdam!

 

Zin om jouw matchday onvergetelijk te maken? Duik dan in de ultieme sportervaring bij deze toplocaties die je hierboven ziet staan! 

Door je favoriete team te aanschouwen in een sportsbar in Amsterdam juich je daadwerkelijk nooit meer alleen – zoals het hoort!