Allereerst, wat leuk dat je interesse toont in FANILY. 

Aanmelden bij FANILY. (Ja de marketing-afdeling heeft z’n werk o zo goed gedaan met een o zo originele woordspeling op het woord ‘fan’). Een familie van fans. Een platform gebouwd op de kracht en waarden van sport – sport als verbindende factor. Sport als katalysator van memorabele herinneringen en betekenisvolle momenten. Want, cliché of niet: sport verbroedert. Toch!?

Om als kroeg, pub of café die sportwedstrijden uitzendt zichtbaar te zijn op dit FANILY-platform is bepaald geen hogere wiskunde! Het enige dat tussen jou en (nog) grotere online en fysieke vindbaarheid in staat is onderstaand stappenplan.

Stap 1

Neem contact op met een van de FANILY-members (ja, de marketing-afdeling heeft zijn werk o zo goed gedaan met een o zo originele woordspeling op het woord ‘fan’). Dit kan via onderstaande buttons. 

Vermeld kort om welke kroeg(en) het gaat en op welk telefoonnummer je bereikbaar bent, zodat we z.s.m. contact met je op kunnen nemen!

Dat was het stappenplan!

We kunnen niet wachten om jullie kroeg in de spotlight te zetten met een eigen unieke kroegpagina! En we kunnen al helemaal niet wachten op de kiekjes van een ramvolle kroeg! Dus wacht niet langer en ga je aanmelden bij FANILY.

 

 

Aanmelden Fanily