FANILY goes international! 

Vanaf vandaag is de ultieme sportsbar in Krakau toegevoegd aan het FANILY-platform.

Ultieme sportbeleving bij deze sportsbar in Krakau!

Deze kroeg gaat bij de herkenbare naam: Dutchpoint! Deze sportsbar in Polen is dé plek waar Hollandse passie en hartstocht voor sport samensmelt met Poolse gezelligheid en een levendige sfeer. Bij deze Nederlandse sportsbar in het hartje van Krakau draait alles om het creëren van de ultieme sportbeleving voor de gasten. Of je nu een fervent sportliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een plek om te ontspannen onder het genot van goed gezelschap, bij Dutchpoint ben je aan het juiste adres!

Diversiteit aan sporten en amusement

Bij Dutchpoint kun je op de volop aanwezige tv-schermen genieten van een breed scala aan sporten. Van internationale voetbalwedstrijden tot belangrijke darttoernooien. Dutchpoint is uitgerust met state-of-the-art schermen, zodat je geen enkel moment van de actie hoeft te missen.

Naast live sportuitzendingen biedt deze sportsbar ook nog eens diverse vormen van entertainment. Zo kun je er bijvoorbeeld terecht om je inner-Van Gerwen los te laten en proberen drie pijltjes achtereenvolgend in de triple 20 te gooien… 180!!

Sport kijken en heerlijke snacks = match made in heaven

Om je sportbeleving compleet te maken, is de menu-kaart gevuld met tal van ideale wedstrijdsnacks. Allerlei Nederlandse heerlijkheden zijn bij Dutchpoint verkrijgbaar; van een patatje speciaal tot bitterballen en kaassoufflés. En, dat mag natuurlijk in een sportsbar in Krakau niet missen: het vloeibare goud. Maar ook cocktails en andere dranken om je dorst te lessen zijn voorradig. Zo hoef je geen droge keel te krijgen terwijl jij je favoriete team aanmoedigt.

Ontdek de unieke combinatie van sport, gezelligheid en culinair genot bij deze sportsbar in Krakau. Of je nu het darten, Formule 1 of het EK wil kijken, het kan allemaal. 

Ga zeker langs bij deze sportsbar in Krakau om jouw favoriete sportteams te aanschouwen tijdens jouw verblijf in het sprookjesachtige Krakau!

Sportsbar Dutchpoint in Krakau