van sport genieten

bij een Sports bar in Barcelona

Live topsport bij een sports bar in Barcelona

Stedentrip walhalla Barcelona wordt jaarlijks bezocht door miljoenen internationale toeristen. Niet zo gek ook, want de stad heeft van alles te bieden! Van de La Sagrada Familia tot Camp Nou en van het strand van Barceloneta tot Park Güell. En dan lijkt de zon er ook nog eens altijd te schijnen! Naast deze culturele hoogtepunten, vind je in Barcelona ook tal van sports bars. 

Want ook als je als een gek door de gigantische stad jaagt om alle bezienswaardigheden binnen één stedentrip te kunnen afvinken, heb je af en toe rust nodig. Daarnaast is een stedentrip natuurlijk ook geen geldige reden om een wedstrijd van je favoriete team of sporter(s) te missen. Daar komt de sports bar Barcelona van pas! De sports bars in Barcelona bieden uitkomst om je stappenteller even tot rust te laten komen. En tegelijkertijd kan je ook nog eens genieten van internationale live sportwedstrijden. De sportsbars in Barcelona zijn als ‘Vrij parkeren’ bij Monopoly; even rust tussen alle hectiek door. De stad heeft niet voor niks BARcelona… 

De sports bars in Barcelona vind je met FANILY

En dankzij FANILY vind je die perfecte locatie in Barcelona binnen enkele kliks. Zo hoef je geen stress te hebben over een haperende livestream op een gare VPN-verbinding. En je hoeft ook niet tientallen sports bars in en uit te lopen met de vraag ‘Zenden jullie toevallig ook [voeg hier de wedsrtijd in die je wilt kijken] uit?‘. Mocht je eigenwijs zijn, in het Spaans vertaalt vraag je: “¿También transmites [‘eam 1′ contra ’team 2′]?

Ben je niet eigenwijs: met FANILY vind je in no-time de perfecte sports bar in Barcelona. Dé plek om jouw sportieve hart sneller te laten kloppen!

FANILY is opgericht voor de sportfanaat. Want waar je ook bent, in je thuisland of op reis, je wilt een belangrijke wedstrijd toch niet missen? Een toeristenstad in optima forma als Barcelona kan op zo’n platform natuurlijk niet ontbreken! Op het FANILY-platform vind je dan ook voldoende cafes in Barcelona waar je terecht kunt voor een hapje, drankje en live sport.

Nos vemos pronto en un sports bar en Barcelona

De sportsbars in Barcelona: van Eredivisie tot Formule 1 

In Barcelona wemelt het van de sport bars! Van klassieke Irish pubs tot hippe sportcafés en van knusse bruine kroegen tot mondiale sportsbars. En wat hebben alle FANILY sports bars in Barcelona gemeen? Juist, de twee essentiële voorwaarden die ervoor zorgen dat je als sportfan optimaal kunt genieten.

 

1. In alle FANILY-locaties in Barcelona kun je genieten van een scala aan internationale competities en sporten. Van Eredivisie tot Premier League en van Formule 1 tot UFC.

 

2. Bij alle FANILY-locaties in Barcelona is de biertap altijd ready-to-go. Binnen enkele seconden staat er een ‘Spa Goud’ voor je neus.

FANILY’s missie is glashelder! Waar ter wereld je ook bent, samen met andere fans en een vloedgolf van bier, volop genieten van live sport! Zodat je, waar je ook bent, geen minuut van je favoriete team of sporter(s) hoeft te missen!

 

 

Dankzij de sports bar in Barcelona…

Juich je echt nooit meer alleen!

Juich nooit meer alleen in...

Barcelona

Alle cafe's in Barcelona & Spanje

Sport Bar Dow Jones in Barcelona
Sports bar Dow Jones - Barcelona
Fans juichend voor groot scherm bij Sportsbar patrick's irish pub Valencia
St. Patricks - Valencia
Sportsbar Restaurante Amsterdam in Barcelona
Sports bar Restaurant Amsterdam - Barcelona
Laden ...
OPEN
ALLEMAAL

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me

Sports bar in Barcelona

Dus, als je op zoek bent naar een spannende sportavond, dan is een Sports Bar in Barcelona dé place to be! Of je nu lokale wedstrijden of internationale toernooien wilt volgen, of je nu een fan bent van het Six Nations toernooi, Formule 1 of het EK, hier ben je aan het juiste adres. In een sportbar, gezellige kroeg of trendy café beleef je sport zoals het hoort! Omringd door mede sportfans!. Dus waar wacht je nog op? Trommel je vrienden op, trek het shirt aan van je favoriete team en maak je klaar voor een onvergetelijke sportervaring bij de sports bar in Barcelona!

 

Klaar om jouw matchday legendarisch te maken? Ga dan naar één van de op-en-top locaties in Barcelona die je hierboven ziet staan.

 

Door je favoriete team live te zien in een sports bar in Barcelona juich je daadwerkelijk nooit meer alleen – zoals het hoort!