Naar sport

kijk je in een sportbar in rotterdam

Voetbal kijken in een sportbar in Rotterdam

Er is geen betere plek om naar een wedstrijd te kijken dan bij een oer-gezellige sportbar in Rotterdam. Omringd door gezelligheid, met een biertje in je hand ben je op de perfecte plek om sport te aanschouwen.

Zo’n sportbar in Rotterdam brengt dé ultieme matchday vibes, alsof je zelf als toeschouwer in het stadion zit, in plaats van in een kroeg in Rotterdam. De sfeer in zo’n Rotterdamse sportbar is van het niveau Six Nations, Tour de France, Wimbledon of Champions League: uniek in z’n soort!

Wat maakt de sportbar Rotterdam zo bijzonder?

In Rotterdam heb je de keuze uit talloze sportbars. Daarom is er voor een ieder wat wils! Van Ierse pubs tot sportcafés en van typische bruine kroegen tot internationale sportsbars – een sportbar in Rotterdam komt dus in allerlei soorten en maten. De meeste sportbars en sportkroegen zijn specifiek ontworpen om aan de behoeften van sportliefhebbers te voldoen, en biedt daarom een ongeëvenaarde ervaring. Of je nu een fervent voetbalfan bent die de laatste minuut van de wedstrijd niet wil missen of een liefhebber van andere sporten, zoals rugby of wielrennen, of als je in de late uurtjes de Super Bowl wil beleven; een sportsbar in Rotterdam heeft het dus allemaal.

De meeste sportsbars in Rotterdam zijn strategisch gelegen – in en rondom het centrum – waardoor het de ideale ontmoetingsplek is voor vrienden en medefans. De atmosfeer is doordrenkt met de opwinding van live sportevenementen, de wanden in veel gevallen versierd met memorabilia van legendarische momenten, de bar is altijd dichtbij en het bier staat altijd koud! Het is de perfecte plek om je passie voor sport te delen met gelijkgestemden.

Juich echt nooit meer alleen!

Juich nooit meer alleen in...

rotterdam

Alle cafe's in Rotterdam

Locaties Fanily 't fust Rotterdam
Café 't Fust - Rotterdam
Locaties Fanily Hollywood Rotterdam
Hollywood Event Center - Rotterdam
Locaties Fanily Paddy Rotterdam
Paddy Murphy's - Rotterdam
Locaties Fanily Panenka Rotterdam
Panenka - Rotterdam
Locaties Fanily Reijngoud Rotterdam
Proeflokaal Reijngoud - Rotterdam
Laden ...
OPEN
ALLEMAAL

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me

Waarom sport

Kortom, voor een onvergetelijke sportbeleving is een Rotterdamse Sportbar dé plek waar je moet zijn. Of het nu gaat om nationale competities of internationale toernooien, of je nu het Six Nations toernooi, Formule 1 of het EK wil kijken, het kan allemaal. Ook het nederlands eftal is natuurlijk overal te bewonderen tijdens het EK. Zo’n sportsbar, bruine kroeg of trendy cafe tilt de beleving gegarandeerd naar een hoger niveau. Dus waar wacht je nog op? Verzamel je vrienden, trek je favoriete teamshirt aan en beleef de ultieme sportervaring in Rotterdam!

Zin om jouw matchday onvergetelijk te maken? Duik dan in de ultieme sportervaring bij deze toplocaties die je hierboven ziet staan! 

Door je favoriete team te aanschouwen in een sportbar in Rotterdam juich je daadwerkelijk nooit meer alleen – zoals het hoort!