Formule 1 kijken

in Curaçao

Waar kijk je formule 1 in Curaçao?

Wil je weten waar je de ultieme sportsbar of – kroeg op Curaçao vindt om live getuige te zijn van alle Formule 1 Grand prix’s? Met FANILY vind je binnen enkele seconden de ideale spot om neer te ploffen met een tropisch biertje in de hand om te genieten van de race. Je hoeft geen moment de missen van de Formule 1 in Curaçao!

De sportsbar Curacao, Caraibisch genieten!

Bij veel van de FANILY-locaties wordt iedere Formule 1 Grand Prix uitgezonden. Ook als de race, vanwege het tijdsverschil, erg vroeg begint! FANILY helpt jou om die locatie te vinden, zodat je geen ellenlange zoektocht hoeft te beginnen naar een geschikte plek. Via de Pub Locator vind je nagenoeg direct een sportsbar of -kroeg! Of je nou op zoek bent naar een plek om Monaco, Singapore, Silverstone of Zandvoort te kijken, via FANILY vind jij de ideale plek! Het kijken van de Formule 1 in Curaçao combineert twee van de fijnste dingen: vakantie en de liefde voor autosport.

Behalve het kijken van Formule 1 in Curaçao, kan je bij tal van sportsbar en -kroegen overigens ook terecht voor bijvoorbeeld het EK 2024 of de Eredivisie. Je hoeft geen seconde sport te missen!

Door de sportsbars op Curaçao…

…Juich je nooit meer alleen!

Juich nooit meer alleen op...

Curaçao

Kijk de formule 1 in Curaçao hier

Cabana Sportsbar Curacao
Sportsbar Cabana beach
To The Max @ 40b
Foto van Brasa biertje bij Sportsbar Mojito's & Bites Curaçao.
Mojito's & Bites
Sportsbar The Greenhouse
Laden ...
OPEN
ALLEMAAL

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me

Met FANILY sport kijken

Voor een onvergetelijke sportervaring moet je in een Curaçaose sportbar of -kroeg zijn! FANILY staat klaar om je te helpen bij het vinden van een sportsbar op Curaçao. Via FANILY vind je een sportsbar Curaçao waar je omringd door medefans kunt genieten van live sport! Want geloof ons, een sportbar of gezellige kroeg tilt jouw kijkervaring naar een hoger niveau! Dus trommel je vrienden op, trek je favoriete teamshirt aan en geniet van de ultieme wedstrijdsfeer bij een sportsbar Curaçao!

 

Als je het EK 2024 in Curaçao wilt bekijken, een Formule 1 Grand Prix wilt zien of een live UFC-evenement wilt ervaren, ga dan voor de ultieme sportbeleving op de eerder genoemde toplocaties! De sportsbar Curaçao helpt je uit de brand!

 

Door je favoriete team te aanschouwen in een sportsbar op Curaçao juich je daadwerkelijk nooit meer alleen – zoals het hoort!

 

 

 

 

Ben je als toerist op Curacao, en zoek je naast een sportsbar ook leuke dingen om te ondernemen? Klik dan hier voor een unieke reisgids!