EK voetbal kijken

in Utrecht

Waar kan je het EK voetbal kijken in Utrecht?

Met het EK 2024 om de hoek, begint Utrecht langzaam oranje te kleuren! Met supersterren zoals Kylian Mbappe, Kevin de Bruyne, Virgil van Dijk, Toni Kroos en Jude Bellingham die in Duitsland schitteren, belooft het een groot feest te worden! Het is het perfecte moment om je nationale team aan te moedigen op weg naar de felbegeerde beker. Tijdens een EK wil je natuurlijk geen enkel moment missen. En dat hoeft ook niet! Het EK voetbal kijken in Utrecht is het allerleukst in een overvolle, sfeervolle sportsbar of -kroeg. Het EK 2024 kijken in Utrecht kan bij alle cafés die aangesloten zijn bij FANILY!

 

Ben je benieuwd waar je het EK 2024 in Utrecht kunt bekijken? Laat FANILY je helpen de perfecte plek te vinden! Binnen de kortste keren kun je met een biertje in de hand van het EK genieten.

FANILY levert de assist, net als Xaxi en Iniesta

Op het FANILY-platform zijn er verschillende sportsbars, authentieke bruine kroegen en trendy sportcafés te vinden. Bij deze locaties kan je genieten van allerlei live EK-wedstrijden terwijl je jezelf te goed doet aan een hapje en een drankje (of twee).

Deze wedstrijden wil je niet missen:

Samen met gepassioneerde steun vergroten we allemaal de kans om de beker, 36 jaar later, terug naar Nederland te brengen. Het EK 2024 biedt de kans om geschiedenis te schrijven!

Het EK voetbal kijken in Utrecht…

…Juich nooit meer alleen!

Juich nooit meer alleen in...

Utrecht

Het EK voetbal kijken in Utrecht kan bij...

Sportsbar Kloek Utrecht proost
Sportsbar Kloek
Locaties Fanily potdeksel Utrecht
Café de potdeksel
café domkop
Nederland Fans kijken naar groot scherm bij sportsbar poolcafé Hart van Utrecht
Poolcafe hart van utrecht
Sportsbar Champions in Utrecht schermen
Sportsbar Champions Utrecht
Laden ...
OPEN
ALLEMAAL

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me

Met FANILY sport kijken

Voor een onvergetelijke sportervaring moet je in een Utrechtse sportsbar of -kroeg zijn! FANILY is jouw beste vriend als het gaat om het kijken van het EK. FANILY geeft de panklare assist, jij hoeft hem alleen nog maar binnen te koppen. Maar ook voor andere sportevenementen staat FANILY voor je klaar. Of je nu fan bent van nationale kampioenschappen of internationale toernooien, of je nu houdt van Six Nations, Formule 1 of UFC, FANILY heeft jouw rug! Wij van FANILY geloven dat een sportsbar, bruine kroeg of hip café jouw sportbeleving naar een hoger niveau tilt!

Dus waar wacht je nog op? Op naar de sportsbar voor een onvergetelijke wedstrijdervaring!

 

Door je favoriete team te aanschouwen in een sportsbar in Utrecht juich je daadwerkelijk nooit meer alleen – zoals het hoort!

 

 

 

 

Ben je als toerist in Utrecht, en zoek je naast een sportsbar ook leuke dingen om te ondernemen? Klik dan hier voor de beste tips!