EK voetbal kijken

in Rotterdam

Waar kan je het EK voetbal kijken in Rotterdam?

 

Het Europees Kampioenschap staat weer voor de deur! Bekende sterren zoals Kylian Mbappé, Kevin de Bruyne, Virgil van Dijk, Toni Kroos en Jude Bellingham zullen naar Duitsland afreizen, vergezeld door enthousiaste fans. Tijdens zo’n EK wil je niets missen. In dit artikel ontdek je hoe FANILY je kan helpen om precies te weten waar je het EK in Rotterdam kunt bekijken. Met FANILY vind je moeiteloos een geschikte locatie in Rotterdam om het EK te volgen onder het genot van een biertje. Dankzij FANILY is het niet langer een eindeloze zoektocht om het EK in Rotterdam te kunnen bekijken!

FANILY levert á la De Bruyne, Xavi, Özil en Iniesta de assist waarmee jij gemakkelijk een locatie vindt om te kunnen kijken!

Fanily levert de assist, net als Kevin de Bruyne

Op het FANILY-platform zijn er diverse sportsbars, Irish pubs, trendy sportcafés en authentieke Rotterdamse bruine kroegen te vinden. Hier kun je genieten van verschillende live EK-wedstrijden onder het genot van een hapje en een drankje (of twee).

Deze wedstrijden wil je niet missen:

Het EK voetbal kijken in Rotterdam met FANILY is altijd de beste keuze! Of je nu juicht voor Nederland, Engeland, Frankrijk, Polen of zelfs België: met FANILY vind je altijd een geweldige plek om het EK in Rotterdam te bekijken.

Het EK voetbal kijken in Rotterdam…

…Juich nooit meer alleen!

Juich nooit meer alleen in...

Rotterdam

Het EK voetbal kijken in Rotterdam kan bij...

Café 't Fust
bar-reijngoud
Proeflokaal Reijngoud
bar-paddy
Paddy Murphy's
Locaties Fanily Hollywood Rotterdam
Hollywood Event Centre
Laden ...
OPEN
ALLEMAAL

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me

Met FANILY sport kijken

Voor een geweldige sportervaring moet je zeker een Rotterdamse sportbar of kroeg bezoeken! FANILY staat klaar om je te ondersteunen, dus het enige wat jij nog hoeft te doen is scoren. Of je nu fan bent van nationale of internationale competities zoals de Six Nations, Formule 1 of UFC, FANILY is er voor jou! Wij geloven dat een sportbar, traditionele kroeg of trendy café je wedstrijdervaring naar een hoger niveau kan tillen. Dus trommel je vrienden op, trek je teamshirt aan en geniet van de ultieme wedstrijdsfeer in Rotterdam!

 

Wil je het EK voetbal kijken in Rotterdam, een Formule 1 Grand Prix volgen of een live UFC-evenement meemaken? Dan ben je bij deze toplocaties aan het juiste adres!

 

Door jouw favoriete team aan te moedigen in een sportbar in Rotterdam, sta je er nooit meer alleen voor – zoals het hoort!

 

 

Ben je als toerist in Rotterdam, en zoek je naast een sportsbar ook leuke dingen om te ondernemen? Klik dan hier voor de beste tips!