EK voetbal kijken

in Amsterdam

Waar kan je het EK voetbal kijken in Amsterdam?

 

Het Europees Kampioenschap 2024 staat weer voor de deur! Dit is het moment waarop wereldsterren zoals Kylian Mbappe, Kevin de Bruyne, Virgil van Dijk, Toni Kroos en Jude Bellingham naar Duitsland reizen, gevolgd door enthousiaste fans! Het is dé gelegenheid om je land aan te moedigen op weg naar die prestigieuze beker die aantoont dat jullie de beste van Europa zijn! Tijdens zo’n EK wil je geen seconde missen. In dit artikel vertellen we je hoe je dankzij FANILY precies kunt volgen waar je het EK in de Nederlandse hoofdstad, Amsterdam, kunt bekijken. Zo mis je niets van het EK in Amsterdam.

Met FANILY vind jij de perfecte plek om het EK voetbal te kijken in Amsterdam. Met FANILY verandert het EK kijken in Amsterdam van een ellenlange zoektocht naar een ultieme matchday vibe!

FANILY levert de assist, net als Xavi en Iniesta

De wedstrijden van het EK zijn precies van die wedstrijden die vragen om bekeken te worden in een volgepakte kroeg. Het is de plek waar samenhorigheid hoogtij viert. Stel je voor: iedereen in het oranje gekleed, met een biertje in de hand, en dan Memphis Depay die de bal in de kruising jaagt. Voor een sportbar of kroeg zit je dan zeker goed. Mede door de bijna onbeperkte voorraad aan ‘Spa Goud’.

 

Deze wedstrijden wil je niet missen:

16/06, 15:00 – Polen – Nederland

21/06, 21:00 – Nederland – Frankrijk

25/06, 18:00 – Nederland – Oostenrijk

 

Maar dan reist bij jou vanzelfsprekend de vraag ‘Waar kan ik het EK voetbal kijken in Amsterdam?’. Een terechte vraag, maar met één seconde omlaag scrollen weet jij direct waar je terecht kunt om te genieten van het EK voetbal!

 

Het EK voetbal kijken in Amsterdam…

…Juich nooit meer alleen!

Juich nooit meer alleen in...

Amsterdam

Het EK voetbal kijken in Amsterdam kan bij ...

EK kijken Coco's
Coco's Outback
Nederland Frankrijk in Amsterdam
Satellite Sportscafe
EK kijken Molly Malone's
Molly Malones Irish Pub
Nederland Frankrijk in Amsterdam
St. James Gate
25070218175_e2a58d60a4_z
Three sisters pub
Laden ...
OPEN
ALLEMAAL

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me

Met FANILY sport kijken

Voor een onvergetelijke sportervaring is een Amsterdamse sportsbar of kroeg de place to be om het EK te volgen. FANILY staat voor je klaar, jij hoeft alleen maar aan te schuiven. Maar ook voor andere sportevenementen staat FANILY voor je klaar. Of je nu nationale competities of internationale toernooien wilt volgen, zoals de Six Nations, Formule 1 of UFC, FANILY is er voor jou! Wij van FANILY geloven dat een sportsbar, bruin café of trendy plek je sportbeleving zeker naar een hoger niveau tilt! Dus waar wacht je nog op? Trommel je vrienden op, trek je favoriete teamshirt aan en geniet van de ultieme wedstrijdsfeer in Amsterdam! 

 

Dus wil je het EK voetbal kijken in Amsterdam, een Formule 1 Grand Prix volgen of een live UFC-evenement beleven, duik dan in de ultieme sportervaring bij deze toplocaties die je hierboven ziet staan! 

Door je favoriete team te aanschouwen in een sportsbar in Amsterdam juich je daadwerkelijk nooit meer alleen – zoals het hoort!

 

 

 

 

Ben je als toerist in Amsterdam, en zoek je naast een sportsbar ook leuke dingen om te ondernemen? Klik dan hier voor de beste tips!