EK 2024 kijken

in Utrecht

Waar kan je het EK kijken in Utrecht?

Met het EK 2024 voor de deur, kleurt Utrecht langzaamaan oranje! Wanneer supersterren zoals Kylian Mbappe, Kevin de Bruyne, Virgil van Dijk, Toni Kroos & Jude Bellingham hun opwachting maken in Duitsland, kan je je klaarmaken voor een feestje! Het perfecte moment om je favoriete nationale team toe te juichen op weg naar die felbegeerde beker. Tijdens zo’n EK wil je natuurlijk geen seconde missen. En dat hoeft ook niet! Het EK kijken in Utrecht is het allerleukst in een overvolle, sfeervolle sportsbar of -kroeg. Het EK 2024 kijken in Utrecht kan bij alle cafés die aangesloten zijn bij FANILY!

 

Wil je weten waar je het EK 2024 kunt kijken in Utrecht? FANILY helpt je de ideale spot te vinden! Binnen no-time kun je met een biertje in de hand genieten van het EK.

 

Het EK kijken in Utrecht bij deze FANILY-locaties 

De EK-wedstrijden zijn van die nationale feestjes die schreeuwen om bijgewoond te worden in een bruisend café. Zo’n in oranje geklede sportsbar is immers de ultieme hotspot van saamhorigheid. Stel je voor: iedereen in het oranje, met een biertje in de hand, terwijl Xavi Simons de bal in de kruising jaagt. Het moment dat je wildvreemden in de armen valt!

En dan is het bijkomende voordeel van zo’n sportsbar in Utrecht ook nog de oneindige voorraad ‘Spa Goud’.

Het EK kijken in Utrecht bij de locaties op het FANILY platform leveren je zonder uitzondering wedstrijden met ‘stadion-achtig’ niveau. Zeker tijdens het EK toveren deze sportsbars zich om tot de ontmoetingsplek van dolenthousiaste voetbalfans. Je hoeft helemaal niet naar Duitsland af te reizen met ongelooflijk dure tickets om die perfecte sportsfeer te vinden! Dat kan gewoon in Utrecht! Het EK kijken in Utrecht bij een sportsbar is zoveel leuker dan thuis op de bank.

Het EK kijken in Utrecht kan bij…

Op het FANILY-platform zijn er verschillende sportsbars en trendy sportcafés te vinden. Bij deze locaties kan je genieten van allerlei live EK-wedstrijden terwijl je jezelf te goed doet aan een hapje en een drankje (of twee).

Met de hartstochtelijke steun vergroten we met z’n allen de kans om de beker, 36 jaar na dato, terug te brengen naar Nederland. Het EK 2024 is het moment om geschiedenis te schrijven! 

Het EK kijken in Utrecht…

Juich nooit meer alleen!

Juich nooit meer alleen in...

Utrecht

Het EK kijken in Utrecht kan bij...

Locaties Fanily potdeksel Utrecht
Café de potdeksel
café domkop
Nederland Fans kijken naar groot scherm bij sportsbar poolcafé Hart van Utrecht
Poolcafe hart van utrecht
Laden ...
OPEN
ALLEMAAL

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me

Met FANILY sport kijken

Voor een onvergetelijke sportervaring moet je in een Utrechtse sportsbar of -kroeg zijn! FANILY is jouw beste vriend als het gaat om het kijken van het EK. FANILY geeft de panklare assist, jij hoeft hem alleen nog maar binnen te koppen. Maar ook voor andere sportevenementen staat FANILY voor je klaar. Of je nu fan bent van nationale kampioenschappen of internationale toernooien, of je nu houdt van Six Nations, Formule 1 of UFC, FANILY heeft jouw rug! Wij van FANILY geloven dat een sportsbar, bruine kroeg of hip café jouw sportbeleving naar een hoger niveau tilt! Dus waar wacht je nog op? Op naar de sportsbar voor een onvergetelijke wedstrijdervaring!

 

Door je favoriete team te aanschouwen in een sportsbar in Utrecht juich je daadwerkelijk nooit meer alleen – zoals het hoort!

 

 

 

 

Ben je als toerist in Utrecht, en zoek je naast een sportsbar ook leuke dingen om te ondernemen? Klik dan hier voor de beste tips!