EK kijken

in Rotterdam

Waar kan je het EK kijken in Rotterdam?

Het Europees Kampioenschap staat weer voor de deur! Wereldsterren zoals Kylian Mbappé, Kevin de Bruyne, Virgil van Dijk, Toni Kroos en Jude Bellingham reizen af naar Duitsland, vergezeld door enthousiaste fans. Dit is het moment om je land aan te moedigen en te streven naar de prestigieuze beker die aantoont dat je de beste van Europa bent! Tijdens zo’n EK wil je geen enkel moment missen. Ontdek in dit artikel hoe FANILY je kan helpen om precies te weten waar je het EK in Rotterdam kunt kijken. Met FANILY vind je moeiteloos een geschikte locatie in Amsterdam om het EK te volgen onder het genot van een biertje. Het EK kijken in Amsterdam, met FANILY is een ellenlange zoektocht niet meer nodig!

FANILY levert á la De Bruyne, Xavi, Özil en Iniesta de assist waarmee jij gemakkelijk een locatie vindt om te kunnen kijken!

Waarom het EK kijken in Rotterdam?

De wedstrijden van het EK zijn bij uitstek geschikt om te kijken in een gezellige kroeg, dé plek waar saamhorigheid centraal staat. Stel je voor: iedereen gehuld in het oranje, met een biertje in de hand, terwijl Mats Wieffer de bal in de kruising jaagt. En bijkomend voordeel: het EK kijken in Rotterdam wordt altijd bijgegaan met een gegarandeerde voorraad ‘Spa Goud’.

De sfeer in de sportbars in Rotterdam op het FANILY-platform is altijd van topniveau, bijna net zo meeslepend als in een echt stadion. Vooral tijdens het EK veranderen deze sportbars in het bruisende middelpunt van enthousiaste voetbalfans. Het voelt alsof je de wedstrijd live in het stadion meemaakt, wat de beleving zoveel intenser maakt dan thuis op de bank. De sfeer in een sportbar tilt de kijkervaring naar een hoger niveau!

In plaats van alleen thuis op de bank, waar je constant wordt afgeleid door je partner die voor de televisie staat, kun je de wedstrijden ook volgen in Rotterdam, in een van de FANILY-bars. En met een verfrissend biertje altijd binnen handbereik!

Het EK kijken in Rotterdam via FANILY

Op het FANILY-platform zijn er diverse sportsbars, Irish pubs, trendy sportcafés en authentieke Rotterdamse bruine kroegen te vinden. Hier kun je genieten van verschillende live EK-wedstrijden onder het genot van een hapje en een drankje (of twee).

Het EK kijken in Rotterdam met FANILY is altijd de beste keuze! Of je nu juicht voor Nederland, Engeland, Frankrijk, Polen of zelfs België: met FANILY vind je altijd een geweldige plek om het EK in Rotterdam te bekijken.

Het EK kijken in Rotterdam…

Juich nooit meer alleen!

Juich nooit meer alleen in...

Rotterdam

Het EK kijken in Rotterdam kan bij...

Café 't Fust
bar-reijngoud
Proeflokaal Reijngoud
bar-paddy
Paddy Murphy's
Locaties Fanily Hollywood Rotterdam
Hollywood Event Centre
Laden ...
OPEN
ALLEMAAL

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me

Met FANILY sport kijken

Dus, voor een knallende sportervaring moet je bij een Rotterdamse sportbar of kroeg zijn! FANILY staat paraat om jou te helpen, dus jij hoeft alleen nog maar te scoren. Of je nu fan bent van nationale of internationale competities zoals de Six Nations, Formule 1 of UFC, FANILY heeft jouw rug! Wij zijn ervan overtuigd dat een sportbar, klassieke kroeg of hip café jouw wedstrijdbeleving naar een hoger niveau tilt. Dus trommel je vrienden op, trek je teamshirt aan en beleef de ultieme matchday vibes in Rotterdam!

 

Wil je het EK kijken in Rotterdam, een Formule 1 Grand Prix volgen of een live UFC-evenement meemaken? Dan ben je bij deze toplocaties aan het juiste adres!

 

Door jouw favoriete team aan te moedigen in een sportbar in Rotterdam, sta je er nooit meer alleen voor – zoals het hoort!

 

 

 

 

 

Ben je als toerist in Rotterdam, en zoek je naast een sportsbar ook leuke dingen om te ondernemen? Klik dan hier voor de beste tips!