EK kijken

in Hamburg

Waar kan je het EK kijken in Hamburg?

Hi Oranje-fans! Welkom in het prachtige Hamburg. De stad van Duits bier, havens en de Hamburger. Nederland speelt hier op zondag 16 juni 2024 om 15.00 uur zijn eerste groepswedstrijd tegen Polen. Als je geen kaartje voor de wedstrijd hebt, wil je natuurlijk weten waar je de wedstrijd kunt kijken in Hamburg in een gezellige kroeg of sportsbar. Met FANILY kom je daar achter! Het EK kijken in Hamburg, FANILY levert de assist.

Memphis Depay is afhankelijk van de assist of voorassist van een Frenkie De Jong of Tijani Reijnders. Zo’n perfecte voorzet die je alleen nog maar hoeft af te maken. FANILY levert deze kant-en-klare assist, die perfecte bal, die nauwkeurige pass op een presenteerblaadje. Met FANILY weet je precies waar je het EK in Hamburg kunt bekijken. Geen eindeloze zoektochten meer naar een plek om de wedstrijden te volgen. Met FANILY vind je in een paar muisklikken de sportsbar in Hamburg waar je Nederland live kunt zien spelen.

 

Het EK is dé gelegenheid om de bank te verruilen voor een levendige, volle sportsbar. Een plek waar je samen met anderen kunt zingen, juichen en onbeperkt Spa Goud kunt drinken. In Berlijn zijn er verschillende sportsbars en kroegen waar je het EK kunt kijken. Gezamenlijk het EK kijken in Hamburg, stuwt Nederland gegarandeerd naar grote hoogte!

Wat maakt het EK kijken in Hamburg zo leuk?

Het EK ‘kijk’ je niet, het EK ‘beleef’ je! En beleven doe je het bij een van de vele van sportsbars in Hamburg. Het EK kijken in Hamburg, bij een van de FANILY-locaties, zorgt er gegarandeerd voor dat de Oranje Leeuwen de drie punten in de tas mee naar huis nemen.

Je hoeft geen fortuin uit te geven aan een stadionkaartje. In een sportkroeg in Hamburg, overladen met mensen in het oranje, is de sfeer minimaal net zo goed!

De sfeer in de sportsbars in Hamburg op het FANILY platform is absoluut van ‘stadionachtig’ niveau. Vooral tijdens het EK transformeren deze sportsbars tot de bruisende ontmoetingsplaats voor gepassioneerde voetbalfans. De sfeer is ongeëvenaard, omringd door enkel sportliefhebbers en met een onbeperkte voorraad bier!

Hier kan je het EK kijken in Hamburg

Op het FANILY-platform kan je kiezen uit een scala sportsbars, Irish pubs, trendy sportcafés en gezellige Duitse kroegen. Hier kun je genieten van de live EK-wedstrijden onder het genot van een hapje en een drankje (of twee). En als je zin hebt, kun je daarna door naar een typische Duitse technobunker voor de afterparty!

Het EK kijken in Hamburg kan bij de volgende FANILY-locaties.

Het EK kijken in Hamburg…

Juich nooit meer alleen!

Juich nooit meer alleen in...

Hamburg

FANILY-locaties in Hamburg

Sportsbar Santa Fe Hamburg buitenkant
Santa fe
EK kijken Berlijn
Shamrock Irish Pub
Laden ...
OPEN
ALLEMAAL

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me

Met FANILY sport kijken

Voor een onvergetelijke sportbeleving is een Berlijnse sportsbar of kroeg de place to be tijdens het EK. FANILY staat paraat om jou te ondersteunen, dus leun achterover en geniet maar! En niet alleen voor het EK, maar ook voor andere sportevenementen zoals nationale competities, internationale toernooien van Darts tot Formule 1 en van UFC tot epische bokswedstrijden. Bij FANILY geloven we sterk dat een sportsbar, bruine kroeg of hip café jouw sportavontuur naar een hoger niveau tilt! Dus waar wacht je nog op? Let’s go!

Dus, als je zin hebt om het EK in Hamburg te volgen, een Formule 1 Grand Prix mee te maken, of een live UFC-evenement te ervaren, dan moet je zeker een duik nemen in de sportpaleizen op ons FANILY-platform!

 

Door je favoriete team te aanschouwen in een sportsbar in Hamburg juich je daadwerkelijk nooit meer alleen – zoals het hoort!

 

 

 

 

 

 

Ben je als toerist in Hamburg, en zoek je naast een sportsbar ook leuke dingen om te ondernemen? Klik dan hier voor de beste tips!