EK kijken

in Berlijn

Waar kan je het EK kijken in Berlijn?

Haaland is – voor een groot gedeelte – afhankelijk van de panklare assists van Kevin de Bruyne, Bernardo Silva en Jack Grealish. Door deze assistgevers is Haaland in staat te excelleren. Net zoals bij Haaland is het soms fijn als iemand aan jou een assist op maat aflevert. Zo’n voorzet die je enkel nog even binnen hoeft te tikken. Deze panklare assist, die bal op maat, die pass op de stropdas levert FANILY. Met FANILY weet jij precies waar je het EK kunt kijken in Berlijn. Zeg maar gedag tegen ellenlange zoektochten naar een plek om de wedstrijd(en) te kunnen volgen. Met FANILY vind jij binnen enkele kliks de sportsbar in Berlijn waar je het EK kunt bekijken! 

Het EK is immers hét moment om de bank in te ruilen voor een overladen volle sportsbar. Zo’n plek waar je met gelijkgestemden kunt zingen, juichen en onbeperkt Spa Goud kunt drinken. Het EK kijken in Berlijn kan bij tal van sportsbars en -kroegen.

Wat maakt het EK kijken in Berlijn zo leuk?

Het EK ‘kijk’ je niet, het EK ‘beleef’ je! En beleven doe je bij de tal van sportsbars in Berlijn. Het EK kijken in Berlijn, bij een van die sfeervolle locaties, levert de ultieme matchday vibes! Je hoeft helemaal geen rib uit te geven voor een kaartje voor in het stadion. In een sportkroeg in Berlijn is de sfeer minimaal net zo goed!

De sfeer in de sportsbars in Berlijn op het FANILY platform zijn zonder uitzondering van een ‘stadion-achtig’ niveau. Juist tijdens het EK toveren deze sportsbars zich om tot de ontmoetingsplek van dolenthousiaste voetbalfans. De sfeer is van een ongekend niveau, er zijn enkel sportfans om je heen en de bier voorraad is onbeperkt!

In plaats van thuis op de bank EK-wedstrijden kijken, met een vriendin die voortdurend stofzuigend voor de TV langsloopt, kan je de wedstrijden ook volgen in één van de FANILY-bars op dit platform! 

Bij al deze sportsbars wordt pas gestofzuigd als iedereen weg is! 

Iedere EK wedstrijd live in Berlijn 

Het voordeel van het EK kijken in Berlijn is dat alle sportkroegen ingesteld zijn op het EK. Zo kan je bij nagenoeg alle kroegen op het FANILY platform terecht om het EK te kijken in Berlijn. Of je nu voor het Nederlands elftal juicht, Duitsland fanatiek aanmoedigt of zelfs als je Georgië een warm hart toe draagt. Het wordt er allemaal uitgezonden!

Wees dus niet bang om er bij binnenkomst achter te komen dat synchroonzwemmen wordt uitgezonden in plaats van het EK. Met de Pub Locator op FANILY weet je zeker dat de EK-wedstrijd die jij wilt zien wordt uitgezonden! 

Al moeten we toegeven: synchroonzwemmen is niet zo stom om te kijken als dat je wellicht denkt! #truestory

Het EK kijken in Berlijn via FANILY

Op het FANILY platform duik je in een zee (komt dat synchroonzwemmen toch weer van pas) van sportsbars, Irish pubs, trendy sportcafés en knusse Berlijnse kroegen. Hier kan je, met een hapje en een drankje (of twee), genieten van spetterende live EK-wedstrijden. En daarna door naar zo’n typische Berlijnse technobunker voor de afterparty, als je zin hebt!

Omringd door medefans juich je gezamenlijk jouw land richting de finale!

Het EK kijken in Berlijn…

Juich nooit meer alleen!

Juich nooit meer alleen in...

Berlijn

Het EK kijken in Berlijn kan bij...

ek kijken Berlijn
Denk Mal Lounge Pub
ek kijken Berlijn
FC MAgnet Bar
EK kijken Berlijn
Tante käthe
Laden ...
OPEN
ALLEMAAL

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me

Met FANILY sport kijken

Voor een onvergetelijke sportbeleving is een Berlijnse sportsbar of kroeg de ideale plek om het EK te volgen. FANILY staat klaar om te helpen, jij hoeft alleen nog maar te genieten. Maar FANILY biedt ook ondersteuning voor andere sportevenementen. Of je nu nationale competities of internationale toernooien volgt, van Darts tot Formule 1 en van UFC tot grote boksevenementen , FANILY staat voor je klaar! Bij FANILY zijn we ervan overtuigd dat een sportsbar, bruine kroeg of trendy café jouw sportbeleving naar een hoger niveau tilt! Dus waar wacht je nog op?

 

Dus, als je het EK in Berlijn wilt kijken, een Formule 1 Grand Prix wilt bijwonen of een live UFC-evenement wilt meemaken, duik dan in de ultieme sportervaring bij deze toplocaties die hierboven vermeld staan!

 

Door je favoriete team te aanschouwen in een sportsbar in Berlijn juich je daadwerkelijk nooit meer alleen – zoals het hoort!

 

 

 

 

 

 

Ben je als toerist in Berlijn, en zoek je naast een sportsbar ook leuke dingen om te ondernemen? Klik dan hier voor de beste tips!