EK kijken

in Amsterdam

Waar kan je het EK kijken in Amsterdam?

Het Europees Kampioenschap 2024 staat weer voor de deur! Het moment dat wereldsterren zoals Kylian Mbappe, Kevin de Bruyne, Virgil van Dijk, Toni Kroos & Jude Bellingham afreizen naar Duitsland, met in hun kielzog hordes aan dolenthousiaste fans! Hét moment om je land naar voren te juichen. Op weg naar die roemruchte beker die laat zien dat jullie de beste zijn van Europa! Bij zo’n EK wil je natuurlijk geen minuut missen. In dit artikel leggen we je uit dat je dankzij FANILY precies weet waar je het EK kunt volgen in de Nederlandse hoofdstad, Amsterdam. Zo kan jij het EK kijken in Amsterdam. 

Want, met FANILY vind jij de perfecte plek in Amsterdam om het EK te kijken. Via FANILY vind je binnen enkele kliks een locatie om plaats te nemen met een biertje in je hand, genietend van het EK.

Met FANILY verandert het EK kijken in Amsterdam van een ellenlange zoektocht naar een ultieme matchday vibe!

Wat maakt het ek kijken in amsterdam zo leuk?

De wedstrijden van het EK zijn nou net van die wedstrijden die erom vragen om gekeken te worden in een stampvolle kroeg. Dé plek waar saamhorigheid hoogtij viert. Stel je voor: iedereen in het oranje, biertje in de hand, en dan Memphis Depay die de bal in de kruising jaagt. Bij een sportsbar of -kroeg ben je bij dan aan het juiste adres. Niet in de laatste plaats door de haast onbeperkte voorraad aan ‘Spa Goud’.

De sfeer in de sportsbars in Amsterdam op het FANILY platform zijn zonder uitzondering van een ‘stadion-achtig’ niveau. Zeker tijdens het EK toveren deze sportsbars zich om tot de ontmoetingsplek van dolenthousiaste voetbalfans. Alsof je live in het stadion zit. Dat maakt de sportsbar zoveel leuker dan thuis op de bank. De sfeer in een sportsbar brengt de wedstrijdbeleving naar een hoger niveau!

In plaats van alleen op de bank, met een vriendin die voortdurend vraagt “Mag GTST nu op?”, kan je de wedstrijden ook volgen in Amsterdam, in een van de FANILY-bars. Met een verfrissend biertje altijd binnen handbereik!

Ook toeristen zijn welkom!

In tegenstelling tot clubvoetbal, zijn wedstrijden tussen landen, over het algemeen, minder beladen. Wedstrijden op het EK kunnen, uitzonderingen daargelaten, prima zij aan zij met fans van de tegenstander worden gekeken. Dus of je nou Frans bent, Engels, Spaans of Pools: het EK kijken kan in Amsterdam!

Ook de toeristen die, ondanks dat hun reisgezelschap van ze verlangd dat ze met ze meegaan naar het Rijksmusem, de Rossebuurt, het Museumplein en de Dam, de wedstrijd van hun land voor geen goud willen en kunnen missen. Ook zij vinden via FANILY een plek om het EK te kijken in Amsterdam. Want: ook op reis hoort voetbal kijken er, vanzelfsprekend, bij! 

Het EK kijken in Amsterdam via FANILY

Op het FANILY platform vind je tal van sportsbars, Irish pubs, trendy sportcafés en authentieke Amsterdamse bruine kroegen waar je, onder het genot van een hapje en een drankje (of twee), kunt genieten van allerlei live Ek-wedstrijden.

Om het EK te kijken in Amsterdam vind je via FANILY altijd de beste plek! Of je nu voor Nederland, België, Engeland, Frankrijk, Polen of zelfs Georgië juicht: met FANILY vind je gegarandeerd een mooie plek om het EK te kijken in Amsterdam.

Het EK kijken in Amsterdam…

Juich nooit meer alleen!

Juich nooit meer alleen in...

Amsterdam

Het EK kijken in Amsterdam kan bij...

EK kijken Coco's
Coco's Outback
Nederland Frankrijk in Amsterdam
Satellite Sportscafe
EK kijken Molly Malone's
Molly Malones Irish Pub
Nederland Frankrijk in Amsterdam
St. James Gate
Nederland Frankrijk in Amsterdam
Aran Irish Pub
Laden ...
OPEN
ALLEMAAL

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me

Met FANILY sport kijken

Kortom, voor een onvergetelijke sportbeleving is een Amsterdamse sportsbar of -kroeg  dé plek waar het EK kunt kijken. FANILY levert de assist, jij hoeft ‘m alleen nog maar binnen te tikken. Maar ook voor andere sporten levert FANILY een panklare assist. Of het nu gaat om nationale competities of internationale toernooien, of je nu de Six Nations, Formule 1 of UFC wilt kijken, FANILY helpt jou uit de brand! Want, zo geloven wij van FANILY, zo’n sportsbar, bruine kroeg of trendy café tilt jouw wedstrijdbeleving gegarandeerd naar een hoger niveau! Dus waar wacht je nog op? Verzamel je vrienden, trek het shirt van je favoriete team aan en beleef de ultieme matchday vibes in Amsterdam!

Dus wil je het EK kijken in Amsterdam, een Formule 1 Grand Prix volgen of een live UFC-evenement beleven, duik dan in de ultieme sportervaring bij deze toplocaties die je hierboven ziet staan! 

Door je favoriete team te aanschouwen in een sportsbar in Amsterdam juich je daadwerkelijk nooit meer alleen – zoals het hoort!

 

 

 

 

Ben je als toerist in Amsterdam, en zoek je naast een sportsbar ook leuke dingen om te ondernemen? Klik dan hier voor de beste tips!