Champions League finale in Amsterdam

Beleef het hier!

Waar kan je De Champions League finale in Amsterdam kijken?

Op 1 juni nemen Borussia Dortmund en Real Madrid het tegen elkaar op in de finale van de Champions League. De apotheose van het clubseizoen kijk je, vanzelfsprekend, het liefst in een volle kroeg. De Champions League finale kijken in Amsterdam kan op tal van plekken – vind de juiste plek met FANILY.

Zoek je een fijne kroeg of leuke sportsbar om de Champions League finale in Amsterdam te kijken? Binnen enkele klikken vind je via FANILY een sportsbar of -kroeg waar je met een biertje in je hand (of twee, drie, vier of meer) van de finale in Amsterdam kunt genieten.

Volg de wedstrijd in Amsterdam via FANILY

Op het FANILY platform vind je tal van sportsbars, Irish pubs, sportcafés en klassieke Amsterdamse bruine kroegen. Bij al deze FANILY-locaties kan je op 1 juni terecht om de Champions League finale te bekijken. De Amsterdamse sportsbar staat voor jou klaar. FANILY levert de assist, jij hoeft ‘m alleen nog maar even binnen te tikken.

Voetbal kijken in Amsterdam…

Juich nooit meer alleen!

Juich nooit meer alleen in...

Amsterdam

FANILY-locaties in Amsterdam

EK kijken Coco's
Coco's Outback
Nederland Frankrijk in Amsterdam
Satellite Sportscafe
EK kijken Molly Malone's
Molly Malones Irish Pub
Nederland Frankrijk in Amsterdam
St. James Gate
Nederland Frankrijk in Amsterdam
Aran Irish Pub
Laden ...
OPEN
ALLEMAAL

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me

Met FANILY sport kijken

Dus, als je op zoek bent naar een gezellige sportavond, dan is een Amsterdamse Sportsbar dé place to be! De Amsterdamse sportsbar zendt alles uit, van A tot Z. Van atletiek tot zwemmen, van Six Nations tot darts en van Formule 1 tot UFC. In Amsterdam ben je aan het juiste adres! Dus waar wacht je nog op? Trommel je vrienden op, trek je favoriete teamshirt aan en maak je klaar voor een onvergetelijke sportervaring bij de sportsbar in Amsterdam! 

 

Als je de Champions League finale in Amsterdam wilt bekijken, een Formule 1 Grand Prix wilt volgen of een live UFC-evenement wilt meemaken, dan moet je zeker eens naar binnen lopen bij de sportsbars op het FANILY-platform. Gezelligheid, fanatisme en, niet onbelangrijk, een haast onbeperkte voorraad Spa Goud gegarandeerd!

 

Door je favoriete team te aanschouwen in een sportsbar in Amsterdam juich je daadwerkelijk nooit meer alleen – zoals het hoort!

 
 
 
 
 

 

 

 

 

Ben je als toerist in Amsterdam, en zoek je behalve een bar of kroeg ook leuke dingen om te doen? Klik dan hier voor de beste tips!