AS Roma – Feyenoord kijken in een bruisende sportsbar in Rotterdam!

Morgen staat de returnwedstrijd tussen Feyenoord Rotterdam en AS Roma op de planning. De wedstrijd, die gespeeld wordt in het Olympisch Stadion – de thuishaven van AS Roma -, zal bepalen welke ploeg doorstoomt richting de volgende ronde van de Europa League. Waar de heenwedstrijd eindigde in 1-1, hoopt Feyenoord in Rome aan het spreekwoordelijke lange eind te trekken. Zo’n wedstrijd, met een verwachte apotheose van oud-Romeinse proporties, vraagt natuurlijk om de beste sfeer. En waar kan je dan beter kijken dan in een Rotterdamse sportsbar! Beeld je maar eens in: met je vrienden naast je in een sportsbar in Rotterdam, in clubkostuum uiteraard, een verfrissend biertje in je hand en een portie bitterballen voor je op tafel. Met zulke steun is de volgende ronde dichterbij dan ooit!

Bij deze oer-Rotterdamse sportsbars ben je morgen aan het juiste adres!

In welke sportsbar in Rotterdam kan je Feyenoord – AS Roma kijken?


In Rotterdam barst het van de sportbars en -pubs. En, zoals het Rotterdamse kroegen betaamd, wordt Feyenoord uiteraard bij bijna al die plekken wel uitgezonden! Van gezellige Ierse pubs tot hippe sportcafés en van knusse bruine kroegen tot internationale sporttempels. Deze sportsbars zijn de plek waar je het gevoel hebt in De Kuip te zitten. Via FANILY vind jij al deze kroegen, zodat je in enkele kliks weet waar je moet zijn voor de ideale wedstrijdbeleving. Geen haperende verbinding, trage live stream of vriendin die al stofzuigend voor het beeldscherm loopt, maar een kroeg vol dolenthousiaste medefans!

As Roma – Feyenoord kijk je in Rotterdam bij…

… Cafe ‘t Fust is een oer-Rotterdamse sportsbar op het stadhuisplein waar tal van Feyenoorders op wedstrijddagen naartoe gaan om de wedstrijd van hun grote liefde te bekijken. Bij deze sportsbar in Rotterdam ben je gegarandeerd aan het juiste adres om van AS Roma – Feyenoord te genieten en, bijkomend voordeel, bij winst is de Hofpleinvijver op loopafstand!

… Proeflokaal Reijngoud is een ongelooflijk gezellige plek om de wedstrijden van Feyenoord te bekijken… nee, beleven! Proeflokaal Reijngoud straalt in alles uit een echte Rotterdamse sportsbar te zijn! Met tal van biertjes op de tap, inclusief eigen IPA’s, kan je tussen het juichen door ook je stem blijven smeren. Zeer belangrijk!

… Hollywood Event Centre, op steenworp afstand van De Kuip, biedt de Feyenoord fans met haar vele schermen en grote ruimte alles wat nodig is om de wedstrijd ten volste te beleven. Met De Kuip op de achtergrond is Feyenoord toch haast onverslaanbaar?

… Panenka, de sportsbar, niet de speler bekend van zijn stift-penalty, is een trendy sportsbar op loopafstand van het Eendrachtsplein. Deze locatie is gemaakt voor wedstrijden zoals deze. Panenka is zo’n sportsbar in Rotterdam waar wedstrijdbeleving op de eerste, tweede en derde plek staat in de prioriteitenlijst!

Bekijk snel alle sportsbars in Rotterdam op FANILY.nl en vind de ideale plek om As Roma – Feyenoord te beleven.

Zo vind je gegarandeerd de bar of kroeg die perfect past bij al jouw wensen. Zo juich je daadwerkelijk nooit meer alleen – zoals het hoort!


De FANILY Cafe’s

In Rotterdam

Locaties Fanily 't fust Rotterdam
Cafe ‘t Fust
Proeflokaal Reijngoud
Locaties Fanily Hollywood Rotterdam
Hollywood Event Centre