Nederland Frankrijk kijken

in Amsterdam

Nederland Frankrijk in Amsterdam, vind een kroeg met FANILY

Nederland speelt haar tweede wedstrijd van de groepsfase op het EK 2024 tegen Frankrijk. Een clash tussen wereldsterren als Virgil van Dijk, Kylian Mbappe en Frenkie de Jong wacht. Nederland en Frankrijk spelen hun eerste groepswedstrijd tegen respectievelijk Polen en Oostenrijk. Wie trekt er aan het langste eind in deze zinderende wedstrijd!? Het land van Goudse kaas of het land van brie en camambert!? Je komt erachter door in een sfeervolle sportsbar naar de wedstrijd te kijken. Nederland Frankrijk kijken in Amsterdam kan bij tal van sportsbars en -kroegen!

Met FANILY vind jij de perfecte plek om Nederland Frankrijk te kijken in Amsterdam. Met FANILY vind je binnen de kortste keren een o zo gezellige kroeg om van de wedstrijd te genieten. Nederland Frankrijk kijken in Amsterdam, bij één van de FANILY-locaties, doet je wedstrijd beleving tot grote hoogten stijgen. Op naar de winst! 

FANILY geeft de assist, je hoeft ‘m enkel nog binnen te tikken!

De sfeer in de sportsbars in Amsterdam op het FANILY platform zijn zonder uitzondering van een ‘stadion-achtig’ niveau. Zeker tijdens het EK worden deze sportsbars omgetoverd tot sporttempels. Een affiche als Nederland Frankrijk kijken in Amsterdam bij één van de FANILY-locaties voelt dan ook aan alsof je er live bij bent. Een wedstrijd kijken in een overvolle, gezellige kroeg is wel even iets anders dan thuis op de bank.

Niet in de eerste plaats omdat bij al deze locaties een verfrissend biertje binnen handbereik is!

Nederland Frankrijk kijken in Amsterdam kan bij de volgende locaties!

Nederland – Frankrijk kijken in Amsterdam…

… Zo juich je niet alleen!

Juich nooit meer alleen in...

Amsterdam

Nederland - Frankrijk kijken kan bij

EK kijken Coco's
Coco's Outback
Nederland Frankrijk in Amsterdam
Satellite Sportscafe
EK kijken Molly Malone's
Molly Malones Irish Pub
Nederland Frankrijk in Amsterdam
St. James Gate
Nederland Frankrijk in Amsterdam
Aran Irish Pub
Laden ...
OPEN
ALLEMAAL

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me

Met FANILY sport kijken

Kortom, voor een onvergetelijke wedstrijd tijdens het EK 2024 ben je bij een Amsterdamse sportsbar of -kroeg aan het juiste adres. FANILY levert de assist, jij hoeft ‘m alleen nog maar binnen te tikken.

Maar FANILY levert niet enkel een panklare assist bij het EK 2024. Ook bij nationale competities en internationale toernooien, de Six Nations, Formule 1 of UFC helpt FANILY jou met alle liefde uit de brand! Wij van FANILY geloven dat je wedstrijden pas echt ultiem beleeft in een volle kroeg met medefans. Dus waar wacht je nog op!? Juichen in een sportkroeg is wel even van andere orde dan thuis op de bank.

Dus voor zowel het EK, een Formule 1 Grand Prix of een UFC-evenement kan je FANILY raadplegen. Zo kan je genieten van MAx Verstappen, Conor McGregor of met mede enthousiastelingen Nederland Frankrijk kijken in Amsterdam. Duik in de ultieme sportervaring in Amsterdam bij deze toplocaties die je hierboven ziet staan! 

Door je favoriete team te aanschouwen in een sportsbar in Amsterdam juich je daadwerkelijk nooit meer alleen – zoals het hoort!

 

 

 

 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom het Nederlands elftal? Klik dan hier!