Nederland - Frankrijk (EURO 2024)

in Amsterdam

Waar kijk je Nederland – Frankrijk in Amsterdam (EURO 2024)

Nederland staat voor haar tweede wedstrijd in de groepsfase van EURO 2024 tegenover Frankrijk. Een wedstrijd tussen wereldsterren als Virgil van Dijk, Kylian Mbappé en Frenkie de Jong staat op het spel. Nederland en Frankrijk spelen hun eerste groepswedstrijden respectievelijk tegen Polen en Oostenrijk. Wie zal zegevieren in deze spannende wedstrijd!? Het land van Goudse kaas of het land van brie en camembert!? Ontdek het door de wedstrijd in een sfeervolle sportbar te bekijken. De wedstrijd Nederland – Frankrijk in Amsterdam (EURO 2024) is te volgen in tal van sportbars en -cafés!

Met FANILY vind je de ideale locatie om Nederland tegen Frankrijk te bekijken in Amsterdam. Binnen de kortste keren ontdek je met FANILY een gezellig café om van de wedstrijd te genieten. Nederland – Frankrijk in Amsterdam (EURO 2024) kijken kan bij één van de FANILY-locaties. Op naar de winst! 

FANILY geeft de assist, noem ons Kevin de Bruyne

De sfeer in de sportsbars in Amsterdam op het FANILY platform zijn zonder uitzondering van een ‘stadion-achtig’ niveau. Zeker tijdens het EK worden deze sportsbars omgetoverd tot sporttempels. Een affiche als Nederland Frankrijk kijken in Amsterdam bij één van de FANILY-locaties voelt dan ook aan alsof je er live bij bent. Een wedstrijd kijken in een overvolle, gezellige kroeg is wel even iets anders dan thuis op de bank.

Niet in de eerste plaats omdat bij al deze locaties een Spa Goud altijd binnen handbereik is!

Nederland – Frankrijk in Amsterdam (EURO 2024) kan bij de volgende locaties!

Geniet van EURO 2024 in Amsterdam…

… Zo juich je niet alleen!

Juich nooit meer alleen in...

Amsterdam

FANILY locaties in Amsterdam

EK kijken Coco's
Coco's Outback
25070218175_e2a58d60a4_z
Three sisters pub
EK kijken Molly Malone's
Molly Malones Irish Pub
Nederland Frankrijk in Amsterdam
St. James Gate
Nederland Frankrijk in Amsterdam
Aran Irish Pub
Laden ...
OPEN
ALLEMAAL

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me

Met FANILY sport kijken

Voor een onvergetelijke wedstrijd tijdens het EK 2024 ben je bij een Amsterdamse sportsbar of kroeg aan het juiste adres. FANILY biedt ondersteuning, jij hoeft alleen nog maar te genieten.

Of je nu het EK, een Formule 1 Grand Prix of een UFC-evenement wilt bijwonen, FANILY kan je helpen. Ervaar Max Verstappen, Conor McGregor of kijk met andere enthousiastelingen naar Nederland – Frankrijk in Amsterdam (EURO 2024). Beleef de ultieme sportervaring op toplocaties in Amsterdam die hierboven vermeld staan!

Door je favoriete team te aanschouwen in een sportsbar in Amsterdam juich je daadwerkelijk nooit meer alleen – zoals het hoort!

 

 

 

 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom het Nederlands elftal? Klik dan hier!