Feyenoord – NEC kijken in rotterdam, het hoeft niet per se in de kuip!

De strijd om de Dennenappel, of naja, eigenlijk vooral de strijd om de badjassen, nadert z’n ontknoping. In de Kuip wordt op 21 april om klokslag 6 uur afgetrapt voor de finale tussen Feyenoord Rotterdam en NEC Nijmegen. Zo’n 40.000 man heeft het voorrecht de wedstrijd op luttele meters van het veld te kunnen bekijken, live in De Kuip. Voor de rest van Nederland, Amsterdam en Eindhoven hoogst waarschijnlijk uitgezonderd, is het raadzaam om een plekje op te zoeken waar de sfeer van Kuip-achtige proporties is. Want, zo’n bekerfinale, de wedstrijd tussen Feyenoord en NEC wil je beleven op de best mogelijke manier! En die best mogelijke manier is, vanzelfsprekend, in de sportsbar of -kroeg! Feyenoord – NEC kijken in Rotterdam kan bij tal van sportsbars, sportkroegen, cafes, Irish Pubs en authentieke bruine kroegen. Feyenoord – NEC kijken in Rotterdam hoeft niet per se in het stadion; het kan ook bij een van de aangesloten FANILY-locaties!

Waar kan je de bekerfinale optimaal beleven in Rotterdam?

Naast de moderne binnenstad, de prachtige Maasboulevard, tal van architectonische hoogtepunten, het typisch Rotterdamse ‘ja toch, niet dan’-gevoel en de ‘niet lullen, maar poetsen’-mentaliteit, herbergt Rotterdam nog iets: er zijn veel (lees: heel veel) ‘sport kijk’-locaties! Van die plekken waar de biertap al aanschiet als je de drempel overloopt. Van die plekken die, zeker als Feyenoord speelt, afgeladen volzitten met enthousiaste fans. Waar kan je beter Feyenoord – NEC kijken in Rotterdam dan bij een van die locaties!

Feyenoord – NEC kijken bij een kroeg in Rotterdam geeft je gegarandeerd dat echte finale gevoel. Dan maar geen duur kaartje voor in De Kuip. Een sportsbar in Rotterdam doet ook prima dienst als alternatieve Kuip. Zeker bij een van de volgende locaties kan je de wedstrijd optimaal bekijke…, nee, BELEVEN, in Rotterdam. Feyenoord – NEC in Rotterdam kijk je bij…

Proeflokaal Reijngoud

Bij Proeflokaal Reijngoud wordt Feyenoord steevast uitgezonden. Om die reden weten veel Feyenoorders de weg richting Proeflokaal Reijngoud op de automatische piloot te vinden. Bij Proeflokaal Reijngoud kan je dan ook optimaal genieten van de Bekerfinale, terwijl je er, neem dat maar van ons aan, de woorden ‘ach, m’n keel is wel heel droog’ nooit zult gaan uitspreken. Het bier is er altijd maar 10 seconden van je verwijderd! Feyenoord – NEC kijken in Rotterdam kan uitstekend bij Proeflokaal Reijngoud!

Café ‘t Fust

Een echt Feyenoord-café op het Stadhuisplein: Café ‘t Fust. Tijdens iedere wedstrijd van Feyenoord tovert dit café zich om in een rood-witte feestgedruis. Bijkomend voordeel: de Hofplein-vijver is loopbaar, zelfs met 20 bier achter je kiezen. Extra bijkomend voordeel: de skihut is ook dichtbij, dus wat betreft de afterparty zit het ook wel goed. Om Feyenoord – NEC te kijken in Rotterdam ben je bij Café ‘t Fust aan het juiste adres!

Hollywood Event center

Op steenworp afstand van De Kuip kan je ook bij Hollywood Event Center naar de wedstrijd kijken. Met steenworp bedoelen we ook echt steenworp. Op pak ‘m beet 100 meter van de nostalgische Kuip vind je deze locatie waar je op-en-top van sport kunt genieten. Dus ook de Bekerfinale tussen Feyenoord en NEC kun je hier perfect bekijken.

Panenka

Bij Panenka, de sportsbar, niet de voetballer, kan je ook zeker terecht om van Feyenoord – NEC te genieten met een biertje in je hand en een bittergarnituur voor je op tafel. De bar wordt gekenmerkt door een uitmuntende, typisch Rotterdamse sfeer, waardoor je er gegarandeerd mede Feyenoord-fans zult aantreffen!

Biercafé Boudewijn

Mensen met een voorliefde voor Feyenoord en bier opgelet: bij Biercafé Boudewijn kan je terecht! Geef toe aan je alcoholverslaving en zorg ervoor dat je je bier-quotum ook op een warme Bekerfinale-dag in Rotterdam haalt. Voor degenen die bier toch nog net iets boven Feyenoord zetten: tussen het bier drinken door kan je er ook op-en-top genieten van de wedstrijd. Voor degenen die juist net iets meer van Feyenoord houden dan van bier: tussen het Feyenoord kijken door kan je er ook op-en-top genieten van de lekkerste biertjes!

Hopelijk helpen we je hiermee uit de brand en beland je om Feyenoord – NEC te kijken in Rotterdam bij een van deze fijne sportkroegen!