EK 2024 in Leipzig

Beleef het hier!

Waar kan je in Leipzig het EK 2024 kijken?

Met het Europees Kampioenschap 2024 voor de deur, vertrekken veel sportfans richting Duitsland om de wedstrijden van hun land te bekijken. Live in het stadion of in de stad. Terwijl supersterren zoals Mbappe, Van Dijk, De Bruyne en Harry Kane op het veld schitteren, blinken de sportfans uit in de kroeg. Maar waar is die o zo gezellige kroeg waar je onder het genot van een (of meerdere) biertje(s) kunt genieten van live voetbal. Daarvoor levert FANILY de assist! Het EK 2024 in Leipzig volgen is dankzij FANILY easypeasy

Met slechts een paar klikken kun je via FANILY een sportsbar of -kroeg vinden waar je met je vrienden terecht kunt om de wedstrijden van het EK 2024 in Leipzig te kijken.

Het EK 2024 in Leipzig, absolute matchday vibes!

Voetbal is voor velen de belangrijkste bijzaak van het leven. Die so called ‘bijzaak’ verandert in tijden van een Europees Kampioenschap echter in een hoofdza. Tijdens een EK verdwijnt onderlinge rivaliteit en wordt er plaats gemaakt voor saamhorigheid. Dat is dan ook de reden om af te reizen naar een van de speelsteden van het EK om daar het EK 2024 te volgen. Het EK kijk je niet saai thuis op de bank, met een partner die voortdurend voor de televisie langsloopt, maar volg je het liefst van zo dichtbij mogelijk. In Duitsland, dus!

Het kan ook niet anders dan da het EK 2024 een waar spektakel wordt! De spektakel volg je het beste in een overvolle, supergezellige sportkroeg. Het EK 2024 in Leipzig volgen garandeert absolutie matchday vibes!

Oranje kijken in Leipzig

Op het FANILY-platform zijn diverse sportsbars, Irish pubs, sportcafés en traditionele bruine kroegen te ontdekken. Hier kun je verschillende live EK-wedstrijden bekijken terwijl je geniet van een hapje en een drankje (of twee, drie, vier of vijf).

Bij zo goed als alle sportbars en- kroegen wordt Oranje ook live uitgezonden. Dat kan ook niet anders, want in Duitsland wil Oranje – 36 jaar naar dato – weer een gooi doen naar de beker! Tijdens het EK 2024 in Leipzig kan je de wedstrijden van Oranje volgen, klik daarvoor op de links hieronder.

Wedstrijden ‘Oranje’:

Polen – Nederland, 16/06, 15:00 – Klik hier!

Nederland – Frankrijk, 21/06, 21:00 – Klik hier!

Nederland – Oostenrijk, 25/06, 18:00 – Klik hier!

 

 

Het EK 2024 in Leipzig…

Juich nooit meer alleen!

Juich nooit meer alleen in...

Leipzig

EK 2024 in Leipzig kijken kan bij...

Sportsbar Zum Stammbaum Leipzig TV
Sportsbar zum Stammbaum Leipzig
Sportsbar Löwen Tanke Leipzig foto's
Sportsbar Löwen Tanke Leipzig
sportsbar Fairplay Falstaff Leipzig voorkant
Fairplay Falstaff Leipzig
Laden ...
OPEN
ALLEMAAL

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me

Met FANILY sport kijken

Wanneer je op zoek bent naar een optimale sportbeleving, is een sportsbar of -cafe in Leipzig the place to be voor jou! FANILY staat paraat om aan jou te leveren, net als Frenkie De Jong die een perfecte assist aflevert op Memphis. FANILY levert de assist, jij hoeft ‘m enkel nog binnen te tikken. Een fluitje van een cent, toch!?

Of je nu fan bent van rugby en je de Six Nations wilt volgen, een fervent fan bent van Formule 1 of je vechtsporten zoals de UFC of GLORY wilt ervaren, FANILY zorgt ervoor dat je geen enkele wedstrijd hoeft te missen.

 

Of je nu het EK 2024 in Leizpig wilt meemaken of op zoek bent naar een locatie om een andere sport te volgen, alle eersteklas locaties op FANILY.nl garanderen de ultieme sportervaring die je zoekt!

 

Door je favoriete team te aanschouwen in een sportsbar in Leipzig juich je daadwerkelijk nooit meer alleen – zoals het hoort!

 
 
 
 
 

 

 

 

 

Ben je als toerist in Leipzig, en zoek je naast een sportsbar ook leuke dingen om te ondernemen? Klik dan hier voor de beste tips!